Jeugdtornooi in BC De Ploeg en jeugdlessen in BC De Middel

Net als iedereen zitten onze jeugdspelers ongeduldig te wachten tot er weer kan gespeeld worden. Als de horeca effectief begin mei terug open mag, is er op donderdag 13 mei al een jeugdtornooi in BC de Ploeg. Het reglement en inschrijvingsformulier vind je onder de rubriek ‘Tornooien’. Als de horeca nog niet zou mogen hernemen begin mei, is de BC De Ploeg bereid om het jeugdtornooi te organiseren op zaterdag 29 mei. Verder kunnen jeugdspelers tot 13 jaar les volgen in BC De Middel uit Essen-Wildert zolang de horeca gesloten is. BC De Middel heeft een eigen lokaal en is een socio-culturele vereniging. Zij heeft de toestemming gekregen van de gemeente om lessen te geven aan onze jongste jeugdspelers. Voor meer informatie neem je contact op met Jan Verhulst (0474 31 80 51).